100% קברנה | רוזה כהה | בציר ידני | יין יבש תהליך ייחודי שבו אנו שמים את הקליפות 3 לילות על התירוש ובכך נותנים לתירוש לספוג טעמים וצבע מהקליפה. לאחר מכן תסס בשמרים לבנים, צבעו וטעמו של יין אדום קל. יין זה נקרא על שמו של תל מלוט ("הגבעה"). התל נמצא מזרחית לחלקת הכרם והוא נקרא הגבעה כיון שאנו עלינו אליה לטיל, לנוח ולהשקיף עד האופק. יין לא מסונן, בוקבק באביב 2024 מוגש קר חלון שתייה: יין צעיר, סיים תהליך סופי בבקבוק מומלץ לשתייה מיידית, ומתאים ליישון של עד שנתיים בתנאים מתאימים. תל מלוט


95 
  • משלוח: 

מוצרים קשורים